Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Λίγο πριν φτάσει για φέτος το ταξίδι μου, για τη φιλαναγνωσία, στο τέλος βρέθηκα στο 2ο Δ.Σ Πυλαίας και 50ο Δ.Σ Θεσσαλονίκης-Παρουσίαση στον Ιανό 5/6/2012

Tρίτη 22/5/2012 επισκέφτηκα το 2ο Δ.Σ Πυλαίας, ύστερα από πρόσκληση της Δ/τριας Βουρτσάκη Βάνας, φανατικής αναγνώστριας και υποστηρίκτριας του προγράμματος της φιλαναγνωσίας. Εγκάρδια η υποδοχή της όπως και του Υποδ/ντή, ωραίες κουβέντες που αφορούσαν τη Λογοτεχνία αλλά και τα προγράμματα που το σχολείο υποστηρίζει.Αμέσως μετά και για ένα δίωρο βρέθηκα με τα παιδιά Γ΄και Δ΄τάξης, η μέρα μου ομόρφυνε περισσότερο και η ελπίδα μου μεγάλωσε.Η αγάπη των εκπαιδευτικών και η συστηματική ενασχόληση τους με τη λογοτεχνία καθρεπτιζόταν στα πρόσωπα,στο βλέμμα στον τρόπο διατύπωσης ερωτημάτων των παιδιών,στην παρουσίαση της δικής τους δουλειάς μέσα από τα βιβλία που διάβασαν, και των μικρών θεατρικών δρώμενων που έστησαν  με δική τους πρωτοβουλία και μας την παρουσίασαν.Μπράβο! και ευχαριστώ για όσα μου προσφέρατε στο χρόνο που είχαμε. 

Παρασκευή 25/5/2012 και η εβδομάδα έκλεισε στο 50ο Δ.Σ Θεσσαλονίκης Η υποδοχή του Δ/ντή κ. Γιακουμή Αντρέα ήταν ζεστή.Ο ίδιος υποστηρικτής του προγράμματος και των άλλων προγραμμάτων που προτείνουν οι εκπαιδευτικοί του σχολείου του.Καιρό πριν η πρόσκληση ήρθε από τις εκπαιδευτικούς Πανταζοπούλου Χριστίνα και Καγιόγλου Φωτεινή. Η συστηματική ενασχόλησή τους και η αγάπη τους για τη λογοτεχνία εμφανής από τον ενθουσιασμό των παιδιών, τις ερωτήσεις και τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα της παρουσίασης του βιβλίου μου "Δεν ντρέπομαι πια".Μια εξαιρετική οργάνωση από την πλευρά τους και τις ευχαριστώ από καρδιάς. Ευχαριστώ τους μαθητές και τις μαθήτριες Γ΄και ΣΤ΄και εύχομαι να ξανανταμώσουμε. 

Εκδόθηκε το Μυθιστόρημα "Γκασταρμπάιτερ η οδυνηρή φυγή" και από Τρίτη στα Βιβλιοπωλεία:Ιανός Πρωτοπορία,Σωκράτης... 
ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΟΦΩΝΟ:2107600393 ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΗ ΠΟΥΛΟΥΚΤΣΗ ΑΝΘΗ 2310237463
                                                                ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Έλενα Αρτζανίδου παρουσιάζει στον Ιανό (Αριστοτέλους) την Τρίτη 5/6 και ώρα 19:00μ.μ το βιβλίο της:
¨Γκασταρμπάιτερ,η οδυνηρή φυγή¨
Εκδόσεις ManusScripta,Κύπρος
Για το βιβλίο θα μιλήσουν:
Σοφία Βόϊκου συγγραφέας
Ανδρέας Καρακίτσιος Καθηγητής ΑΠΘ 

http://www.ianos.gr/event.aspx?page=2&eventid=87016f62-06b0-41d6-8891-51b1ec44a204






Μια νέα στήλη για το Μυθιστόρημά μου "Γκασταρμπάιτερ, η οδυνηρή φυγή",πατήστε εδώ:
http://ardjanidou.psichogios.gr/p/blog-page_18.html 
για να διαβάσετε για το βιβλίο και να δείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου