Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Οι Σιωπηλές σκιές,ταξίδεψαν στα Σέρρας.

Χθες με απίστευτη βροχή έφτασα στην πόλη των Σερρών και η Μαρία Μαρνέρη ιδιοκτήτρια του Βιβλιοπωλείου Μαρνέρη, με το πιο αληθινό και όμορφο χαμόγελο με υποδέχθηκε με αφορμή την πρόσκλησή της για να παρουσιάσουμε τις ¨Σιωπηλές σκιές"εκδ.Βιβλιόφωνο.
Η εκδήλωση προγραμματίστηκε σε έναν καταπληκτικό χώρο που φιλοξενεί το Σύλλογο Γραμμάτων και Τεχνών.
Η εγκάρδια υποδοχή όλου του Συμβούλιου μαζί με όλους τους παρευρισκόμενους και την ομιλήτρια κα Τζαβέλα Χαρά, μου χάρισαν μια όμορφη βραδιά.Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς,
Επίσης ευχαριστώ την Εύη Χριστομάτη Δ/τρια του 6ου Δ.Σ Σερρών για την παρουσία της και τις ωραίες κουβέντες που κάναμε με αφορμή την Λέσχη Εκπαιδευτικών που μόλις ξεκίνησε,την Ζίνα Μπουγιάλα εκπαιδευτικό και την Βέτα Σπάση πρών συνάδελφο και φίλη από τα παλιά που ήταν κοντά μου.
Μαρία μου, σύντομα θα ξανα ανατάμωσουμε με αφορμή τη λογοτεχνία που αγαπάμε και οι δυόο μας.


ΚΑΙ

Τίτλος: Η Έλενα Αρτζανίδου στο Public Mediterranean Cosmos
Τόπος: PUBLIC (Mediterranean Cosmos, 11ο χλμ. Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Μουδανιών, τηλ.: 2310 489571) TK: 54636
Ημερομηνία: Σάββατο 22/11/2014 12:00 μμ

Το PUBLIC (Mediterranean Cosmos, 11ο χλμ. Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Μουδανιών, τηλ.: 2310 489571) και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Έλενας Αρτζανίδου, στον χώρο του βιβλιοπωλείου. Η συγγραφέας σάς περιμένει για να σας διηγηθεί μια διασκεδαστική ιστορία για την αξία της υγιεινής και σωστής διατροφής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου