Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Πιάσε το τιμόνι, Γίγαντα, εκδ.Ψυχογιός είναι κοντά σας!

Πιάσε το τιμόνι, Γίγαντα, Έλενα Αρτζανίδου, εικόνες:Γιώργος Χαλκιάς, εκδόσεις Ψυχογιός, για ηλικίς; 11+.

Κυκλοφόρησε και είναι στα βιβλιοπωλεία, ωστόσο τα ταξίδια του καιρό τώρα έχουν ετοιμαστεί.

Για αρχή ο Γίγαντας, ο Αργύρης από τη Νίσυρο, όπως τον αποκαλεί ο καπετάν Γόης, θα βρεθεί κοντά σε παιδιά, ενήλικες, σχολεία, βιβλιοπωλεία και Φεστιβάλ αφήγησης ...


27/3/2017 στα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη στη Θεσσαλονίκη.


1/4/2017 στην Καστοριά στο 1ο Δημ.Σχολείο Μανιάκων,ύστερα από πρόκληση της 
Εταιρείας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ ν.Καστοριάς, παρουσίαση του νέου βιβλίου με βιωματικές δράσεις. Η πρόσκληση απευθύνεται προς όλους όσους αγαπούν το βιβλίο.

4/4/2017 Παρουσίαση του βιβλίου μαζί με τα είκοσι χρόνια της συγγραφέως στη λογοτεχνία, στον Ιανό Θεσσαλονίκης-Αριστοτέλους, ώρα 7:00, 
από τους:
Χρύσα Κουράκη, υπεύθυνη Πολιτιστικών Προγραμ. Αν.Αττικής, 
Αντρέα Καρακίτσιο, καθηγητής Παιδικής Λογοτεχνίας -ΑΠΘ
και τη Θεατρική Ομάδα" Διθύραμβος εξ αμάξης!

8/4 ο Γίγαντας ταξιδεύει στο Βόλο για το 2ο Φεστιβαλ Παιδικού/Εφηβικού Βιβλίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας Βόλου(6.7.8.9/4)
Εργαστήριο 3: Έλενα Αρτζανίδου, «Πιάσε το τιμόνι γίγαντα», Ψυχογιός. Δράση για παιδιά 11+. Με αφορμή το βιβλίο, την εικονογράφηση του οποίου έχει κάνειο Γιώργος Χαλκιάς, οι μαθητές και οι ενήλικες που θα θελήσουν να συμμετέχουν, θα ζήσουν μια φιλαναγνωστική δράση που θα εμπεριέχει: Ανάγνωση, Ερωτήματα που αφορούν τον ήρωα που ξεχώρισαν. Εικαστική δημιουργία νέου ήρωα, μέσω μιας τεχνικής των σουρεαλιστών. Νέος ήρωας –Νέα σύντομη ιστορία κατά ομάδες (Δημιουργικός λόγος-Δημιουργική γραφή).

Από Μάη ο Γίγαντας σε άλλες πόλεις και στη Γερμανία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου