Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΑΙΔΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΙΑΝΟΣ 2Η ΧΡΟΝΙΑ!


Μετά από την άκρως επιτυχημένη πρώτη περίοδο λειτουργίας της, συνεχίζονται για δεύτερο χρόνο οι συναντήσεις της Παιδικής Λέσχης Ανάγνωσης του ΙΑΝΟΥ, στον Παιδικό ΙΑΝΟ της Θεσσαλονίκης (Μητροπόλεως 73), με είσοδο ελεύθερη. Η λειτουργία της Λέσχης Ανάγνωσης Παιδικού Βιβλίου ξεκίνησε ταυτόχρονα με τα εγκαίνια του Παιδικού ΙΑΝΟΥ στα τέλη του 2016, με σκοπό την άμεση και στενή επαφή των παιδιών με το βιβλίο αλλά και τον πολιτισμό γενικότερα.
Τις συναντήσεις της Παιδικής Λέσχης Ανάγνωσης επιμελείται πάντα η συγγραφέας Έλενα Αρτζανίδου και απευθύνονται σε παιδιά από Α' έως και Ε' Δημοτικού.
Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε δεύτερη Τρίτη, στο υπόγειο του Παιδικού ΙΑΝΟΥ (Μητροπόλεως 73) και είναι διάρκειας 1 ώρας, από τις 6μμ έως και τις 7μμ ενώ ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος. Εφόσον συμπληρωθεί η αίτηση, οι παρακολουθήσεις είναι υποχρεωτικές.
Στα τέλη του 2016, με τα εγκαίνια του , ξεκίνησε και 
Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής και να την παραδώσουν  στον ΠΑΙΔΙΚΟ ΙΑΝΟ (Μητροπόλεως 73),  από τις 15 Σεπτεμβρίου έως και τις 8 Οκτωβρίου. 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου