Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ - Η Έλενα Αρτζανίδου στη ΕΡΤ1 - 11/11/2017



Από την εκπομπή της ΕΡΤ1 "Μαζί το ΣΚ" ,φιλοξενήθηκα το Σάββατο 11/11/2017 
με αφορμή το βιβλίο "Πιάσε το τιμόνι, Γίγαντα", εκδ. Ψυχογιός.

Και το μεσημέρι στον Ιανό Σταδίου, 11/11/2017 ανταμώσαμε με τους αναγνώστες και τον Μάνο Κοντολέων και την Χρύσα Κουράκη. 
Μια υπέροχη εκδήλωση όπου ακούστηκαν πολλά, συζητήθηκαν περισσότερα.
Μια μικρή γεύση όσων ξεκίνησε να διατυπώνει ο Μάνος Κοντολέων:

...Έλενα Αρτζανιδου -μια συνεπής πορεία στο χώρο της λογοτεχνίας για παιδιά... Ανήσυχη προσωπικότητά. Ναι. Πολίτης ευαισθητοποιημένη. Μέσα στα βιβλία της υπάρχει η έγνοια για την ζωή των άλλων. Κυρίως των μικρών... Κάποια από όσα είπε ο Μάνος Κοντολέων λίγο πριν συνομιλήσουμε και άλλα σημαντικά που ανέδειξε η Χρύσα Κουράκη για το "Πιάσε το τιμόνι, Γίγαντα " και τα μοιραστήκαμε με πολλούς μικρούς φίλους του 2ου Δ.Σχ. Παιανίας, τους δασκάλους τους που φρόντισαν για όσα παρουσίασαν , ενήλικες αναγνώστες, φίλους πολλών ετών, Νίκος Νταβλιάκος, Αφεντούλα ΡΑΖΕΛΗ, Τάνια Κολυμπάρη, Βίκυ Πάτσιου,Μαίρη Μπιρμπίλη,Ηλιας Κανάκης και αγαπημένες φίλες και φίλοι συγγραφείς, Ελένη Δικαίου,Αργυρώ Πιπίνη, Αγγελική Δαρλάση Κώστια Κοντολέων, Χριστίνα Φραγκεσκάκη, Μαρία Παπαγιάννη, Ιωάννα Μπαμπέτα, Γιώτα Αλεξάνδρου, Λιλή Λαμπρέλη, Μάκης Τσίτας.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλες και όλους για την παρουσία σας.
Μάνο και Χρύσα σας ευχαριστώ για αυτό που ζήσαμε στον Ιανό Σταδίου και τα πολλά άλλα που είπατε δημόσια και εκείνα που μοιραζόμαστε σε στιγμές όταν βρισκόμαστε και συζητάμε. 


Ευχαριστώ τις εκδ. Ψυχογιός και όλη την ομάδα που με στηρίζει στα 11 χρόνια συνεργασίας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου