Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Πάμε Καζαβίτι;εκδόσεις Ψυχογιός


ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ από τις εκδόσεις Ψυχογιός!

Στο ιστορικό χωριό Καζαβίτι, στο όμορφο νησί της Θάσου, καταφτάνει μια μεγάλη ομάδα παιδιών στην κατασκήνωση. Ανάμεσα τους ο Κίμωνας, ο Παρασκευάς και η Φιλίνα, φίλοι από μικρά παιδιά και δεμένοι σαν μια κλωστή, ο Μάρκος, η Ρωξάνη και ο Πέτρος, συμμαθητές τους αλλά και αντίπαλοι σε κάθε αγώνα. Αρχηγός η κυρία Ελισάβετ, που χρόνια συνοδεύει όλα τα παιδιά του σχολείου της σε εξορμήσεις στη φύση. Το πάθος του Κίμωνα να ερευνά και να συνθέτει από το πιο απίθανο υλικό, μαζί με τη δημιουργική ματιά της Φιλίνας, θα κάνουν την περιπέτεια στο Καζαβίτι μοναδική, γεννώντας μεγάλη αγωνία και ανατροπές.
«Μια θα πας και μια θα ’ρθεις και να ξέρεις θα τα βρεις. Πρώτα πρέπει να γυρίσεις και στο σπίτι ν’ ακουμπήσεις. Μία νύχτα να σκεφτείς, και ο ήλιος σαν θα βγει, τις κορδέλες ακολούθα. Μπες και βγες το ποταμάκι και θα βρεις ένα τουμπάκι. Κάτι εκεί θα περιμένει που τη νίκη σου θα δένει».

Διαβάστε ένα απόσπασμα εδώ!
https://www.psichogios.gr/pame-kazabiti.html

1 σχόλιο:

  1. Nhu cầu vận chuyển đường sắt từ Nam ra Bắc và ngược lại đang gia tăng theo từng ngày. Ratraco Solutions là đơn vị cung cấp dịch vụ vận chuyển container đường sắt uy tín nhất hiện nay. Liên hệ 0965 131 131 để được tư vấn cụ thể hơn.

    ΑπάντησηΔιαγραφή