Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Καλοκαίρι και Σιωπηλές σκιές.


Καλό καλοκαίρι με Σιωπηλές σκιές στο ταξίδι,στην παραλία,στον ελεύθερο χρόνο που η ψυχή αναζητά να ξεφύγει και το μυαλό θέλει να τραφεί.

ΣΙΩΠΗΛΕΣ ΣΚΙΕΣ,ΕΛΕΝΑ ΑΡΤΖΑΝΙΔΟΥ,ΒΙΒΛΙΟΦΩΝΟ
Ο διακεκριμένος Έλληνας ιστορικός Τέχνης Ιακωβίδης, γεννημένος στη Γερμανία, καλείται απ' το διευθυντή του Μουσείου Τέχνης Stuttgart Mitte να εξετάσει και να επιβεβαιώσει την ταυτότητα ενός πίνακα, που όλα δείχνουν πως ανήκει στον Μονέ.
Η διαδρομή της αναζήτησης θα κάνει παλιές πληγές να αιμορραγήσουν και θα ελευθερώσει τις σκιές της ψυχής του λαμπρού επιστήμονα που παρέμεναν κρυμμένες.
Το πέπλο του μυστηρίου θα τον φέρει κοντά στη Γερμανίδα ιστορικό Τέχνης Pia Seller, που παλεύει με τις δικές της σκιές. Μαζί θ' αγωνιστούν για να ξεπεράσουν όσα τους πονούν και ταυτόχρονα τους ενώνουν.
Μία ιστορία που προχωρά αναδεικνύοντας πτυχές του εμπρεσιονισμού και ταυτόχρονα φωτίζει τα άδυτα των ψυχών απλών και διακεκριμένων ανθρώπων, που πονούν, γελούν, χωρίζουν, ανακαλύπτουν, ονειροπολούν, πεθαίνουν και συνεχίζουν την ιστορία της ζωής. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου).


https://www.youtube.com/watch?v=f3YpAT5I6VM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου