Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Δυναμικοί και ευαισθητοποιημένοι στο 2ο Δημ.Σχ.Σίνδου.

Με αφορμή, και την αυριανή μέρα,την Παγκόσμια Μέρα Παιδικού Βιβλίου και Παγκόσμια Μέρα Αυτισμού γιορτάσαμε στο 2ο Δημ.Σχολείο Σίνδου. 
Βρεθήκαμε αργά το απόγευμα μέχρι που μας βρήκε το σκοτάδι με όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, αλλά και όλους τους γονείς τους.
Όταν υπάρχουν τέτοιες δυναμικές και ευαισθητοποιημένες Διευθύντριες που πιστεύουν στη δύναμη και την αξία της λογοτεχνίας,όπως η Ρούλα Γκόγκου, αλλά και όταν υπάρχει μια τέτοια ενωμένη εκπαιδευτική ομάδα στο σχολείο μόνο τόσο όμορφες και ουσιαστικές συναντήσεις μπορούν να συμβούν, όπως και απόψε Τετάρτη 1/4/2015. 
Μπράβο στα παιδιά για ότι οργάνωσαν.Συγκινημένη από το δρώμενο της Β΄τάξης με την Πρόμις στη σκηνή ή το άλλο με τον Κέκο από το "Δεν ντρέπομαι πια" ή την Ιζόλδη.

Μπράβο σε όλους και όλες.Με μια μεγάλη αγκαλιά γεμάτη αγάπη, σας ευχαριστώ και φυσικά όπως πάντα θα ξανανταμώσουμε, άλλωστε εδώ και είκοσί χρόνια μας δένουν πολλά με την κα Γκόγκου (συνεργαστήκαμε για μια τριετία σε θέματα θεατρικής αγωγής με παρουσία μας στην κοινωνία του τόπου της,αλλά και σε θέματα βιβλίου).
όμορφες στιγμές σε ένα ωραίο περιβάλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου