Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Με τα συναισθήματα και τα βιβλία ανταμώσαμε.

Η πρόσκληση ήρθε μέσα Οκτώβρη 2015 από την Σοφία Καλμανίδου,υπεύθυνης Βιβλιοθηκονόμου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πτολεμαίδας-για τρίτη φορά προσκεκλημένη της βρέθηκα να συμμετέχω με κάποια από τα βιβλία μου σε αυτό το τόσο δημιουργικό και ουσιαστικό πρόγραμμα της.

"Τα συναισθήματα πάνε βιβλιοθήκη"απασχόλησαν για τέσσερις μήνες την παιδική κλειστή ομάδα που διάβασε βιβλία μου.
Επίσης παράλληλα έτρεχε και το πρόγραμμα Δημιουργικής Γραφής με την κλειστή ομάδα δασκάλων. 


12/2, Παρασκευή απόγευμα και η κλειστή ομάδα εκπαιδευτικών άνοιξε και υποδέχθηκε και άλλα μέλη από την εκπαίδευση,δάσκαλοι και Νηπιαγωγοί γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα και ήταν μια υπέροχη συνεργασία μαζί με την δική μου πρόταση "Δημ.Γραφ-Εικόνα ως ερέθισμα, αλλά από που!".
Ευχαριστώ από καρδιάς τις/τους εκπαιδευτικούς για όσα μοιράστηκατε και όσα γράψατε.
Κυρίες μου και κύριοι ήταν πραγματικά μια ξεχωριστή βραδιά

Ευχαριστώ όμως τόσο για την συμμετοχή όσο και για την υποστήριξη τους και τις κυρίες Ελένη Μπαμπίλα Σχολικής Συμβούλου,την Πρόεδρο Εκπαιδευτικών ΠΕ Κατερίνα Ασπραγκάθου και το Βιβλιοπωλείο Τσαβδαρίδη.

Οι τέσσερις ενωμένοι πετύχατε να με βάλετε στη παρέα σας και να συνταξιδέψουμε.

Όσο για το πρωινό του Σαββάτου 13/2, ήταν ένα πρωινό που μας πήγε ως το μεσημέρι αργά με τα παιδιά και τα πολλά πολλά συναισθήματα, τις παρατηρήσεις ,τον αντίλογο και τις καταθέσεις ψυχής τους.

Ελπίδα,Σαβίνα,Σοφία Θεόδωρε,Στέργιο,Χρήστο, Παρασκευή ,Αγάπη και όλους τους άλλους που δεν μπορώ να θυμηθώ τα ονόματά σας, σας ευχαριστώ από καρδιάς για όσα έζησα μαζί σας και για όσα σπουδαία άκουσα.
Τέλος όταν άνοιξε η πύλη για το κοινό-μικροί μαζί με ενήλικες- τότε ήταν που η Βιβλιθήκη πλημμύρισε από πολλές και πολλούς με άλλα πολλά που μοιράστηκαν.Ευχαριστώ πολύ πολύ!
Ευχαριστώ τον Πρόεδρο Χρήστο Κατσίνα,την βιβλιοθηκονόμο Ξένια Παπαδοπούλου την εθελόντρια ψυχολόγο Αγάπη Τερζοπούλου.


Με την ολοκλήρωση αυτού του προγράμματος η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πτολεμαίδας και η ψυχή της Σοφία Καλμανίδου, αποδεικνύει πως οι όποιες δυσκολίες επιλύονται όταν μπαίνουν στόχοι και υπάρχουν ψυχές που τις υποστηρίζουν με πάθος.
Για μια ακόμη φορά στην Πτολεμαίδα ήταν υπέροχα και δημιουργικά.
-η έκτη επίσκεψη μου σήμερα, η πρώτη μου γνωριμία με το βιβλιοφιλικό κοινό που υπάρχει ήταν το 1999.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου