Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Στη Σόφια με τους Έλληνες!

Η Έλενα Αρτζανίδου στη Βουλγαρία...Ένα όνειρο του Ελληνοβουλγαρικού Συνδέσμου ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ – γέφυρα φιλίας, αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά.
Η μετάφραση και έκδοση ελληνικού παιδικού βιβλίου στα βουλγαρικά και αντιστοίχως βουλγαρικού παιδικού βιβλίου στα ελληνικά με κοινό θέμα που να φέρνει τα παιδιά και τους γονείς των δύο χωρών, ακόμα πιό κοντά. 
Η πρώτη επαφή είναι πλέον γεγονός.

Το Σάββατο, 19.11.2016, στην έδρα του Συνδέσμου ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, υποδεχτήκαμε την γνωστή ελληνίδα συγγραφέα Έλενα Αρτζανίδου. Το ταξίδι αρχίζει!
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ μαζί με μέλη, συγγραφείς, εκδότες και φίλους του Συνδέσμου είχαμε την δυνατότητα, σύντομα και περιεκτικά να κάνουμε τις πρώτες ζυμώσεις και ανταλλαγές απόψεων στη φιλόξενη έδρα του Συνδέσμου στη Σόφια.

Η Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, η γνωστή μεταφράστρια Ζντράβκα Μιχάιλοβα, ο ποιητής Βαγγέλης Καραφωτάκης και ο δημοσιογράφος Χρίστο Κούφοβ (μέλη της Διοίκησης του Συνδέσμου), περισσότερο ειδικοί στην τέχνη της γραφής είχαν την δυνατότητα να αναπτύξουν πλούσιο διάλογο με τη συγγραφέα Έλενα Αρτζανίδου, τη βουλγάρα συγγραφέα Ελένα Πέεβα και τη δημοσιογράφο Βίντα Πιρόνκοβα.
Με την ευκαιρία της επίσκεψης της συγγραφέα Έλενας Αρτζανίδου στη Βουλγαρία (μετά από δέκα χρόνια)... more Kaleidoscope


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου