Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Ξεκινάμε και πάμε Αθήνα με τον Γίγαντα και τους άλλους ήρωες, όλα των εκδ.Ψυχογιός!


Την Παρασκευή 10/11 η Έλενα Αρτζανίδου προσκεκλημένη του 6ου Νηπιαγωγείου Γέρακα.
"Δεν ντρέπομαι πια" από τις εκδόσεις Ψυχογιός, επέλεξαν τα νήπια και η νηπιαγωγός τους Κατερίνα Μανώλη, για αυτό και η συγγραφέας με την πρώτη πτήση θα πετάξει κοντά τους. Παρέα της ο Τζίμης, η Μαλένα και η Θεοφίλη, ήρωες από το "Ψηλά τα χέρια" εκδ.Ψυχογιός.
Όλοι τους προσπαθούν να αποφύγουν τους σουρεαλιστές, που ακολουθούν καιρό τώρα τη συγγραφέα, μιας και τους ανακατεύουν ή καλύτερα γεννούν νέες ιστορίες.
Ερχόμαστε!


Και όταν το ρολόι δείξει 11.30π.μ ύστερα από προσωπική πρόσκληση των μαθητών/μαθητριών της Στ΄& Ε΄τάξης του 2ου Δημ.Σχολείου Παιανίας, η συγγραφέας θα επισκεφτθεί το σχολείο και θα βρεθεί κοντά στους μαθητές/μαθήτριες που διάβασαν το βιβλίο "Πιάσε το τιμόνι Γίγαντα" των εκδόσεων Ψυχογιός και έχουν πολλά να που ,αλλά και η συγγραφέας να κάνει μαζί τους!

Σάββατο 11/11/2017
Έλενα Αρτζανίδου
20 χρόνια Παιδική/Νεανική Λογοτεχνία.
Βιβλιοπωλείο Ιανός,Σταδίου 24, Αθήνα.
Σάββατο 11/11/2017, Ώρα:13.00μ.μ
Οι εκδόσεις Ψυχογιός σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου 
"Πιάσε το τιμόνι, Γίγαντα" της Έλενας Αρτζανίδου.
Για το βιβλίο θα μιλήσει η Χρύσα Κουράκη και ο συγγραφέας Μάνος Κοντολέων θα συνομιλήσει με τη συγγραφέα για τα βιβλία σταθμό στη λογοτεχνική της πορεία.
Αποσπάσματα θα διαβάσουν οι μαθητές Ε΄&ΣΤ¨τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Παιανίας με την καθοδήγηση της δασκάλας Ειρήνης Παπά.
Σας περιμένουμε.

ΚΑΙ  
Κυριακή 12/11/2017
Πρωί 11.00π.μ ύστερα από πρόσκληση κοντά στους μαθητές /μαθήτριες και τους γονείς στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς, με τα βιβλία των εκδόσεων Ψυχογιός.
Καλή αντάμωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου