Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Προδημοσίευση δυο βιβλίων μου από τις Εκδόσεις Ψυχογιός.

Με χαρά σε λίγες μέρες θα υποδεχθώ μαζί με τους μικρούς φίλους και όσους αγαπούν την παιδική λογοτεχνία, δυο βιβλία μου, "Ο φίλος μου ο Τζίμης" και "Τα σιδεράκια της Φαρφιρώς" από τις εκδόσεις Ψυχογιός, που πιστεύω,πως για μια ακόμη φορά βάζουν το πήχυ πιο ψηλά και κυκλοφορούν από άποψη αισθητικής, επιμέλειας και στησίματος, εκτός όλων των άλλων που πρέπει να διαθέτει το κάθε βιβλίο και το παρακολουθούν σχολαστικά και επίμονα, πριν βγει στην αγορά,δυο υπέροχα βιβλία για να τα προσθέσουν δίπλα στα άλλα τους διαμάντια και δίπλα σε καταξιωμένους συγγραφείς αλλά και ταλαντούχους της σειράς τους.
Πραγματικά τα δυο βιβλία που μπορείτε να δείτε στην προδημοσίευση πέραν του κειμένου που άλλοι θα το κρίνουν, πιστεύω πως η εικονογράφηση που προτείνετε στο καθένα τα κάνει ιδιαίτερα και δελεαστικά.
Στο πρώτο βιβλίο, όπως τα παρουσιάζω, η Μαρία Πεπονά, καταφέρνει με διπλή τεχνική να κάνει τον Τζίμη μια ιδιαίτερη φιγούρα, στο δεύτερο η Βασιλική Λμπίτση, απογειώνει την Θρακιώτισσα ηρωίδα(Φαρφιρώ όνομα από τη Θράκη) με απίστευτη φαντασία και παιχνιδιάρικη διάθεση.
Σας ευχαριστώ όλους για τη δουλειά σας που μας οδήγησε στο αποτελέσμα αυτών των βιβλίων που γεννήθηκαν με απίστευτη αγάπη αλλά και διάθεση να συνομιλήσω με τους μικρούς μου και όχι μόνο αναγνώστες, αλλά και να τους προβληματίσω. Τα βιβλία σίγουρα μόνο όταν φτάσουν στα χέρια των αναγνωστών τότε μόνο θα κριθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου