Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Η φιλαναγνωσία παρέα με την Άνοιξη, στην Αρναία της Χαλκιδικής.

Δευτέρα 17/2/2014 και μαζί με τον Σχολικό Σύμβουλο κο Αποστόλη Παρασκευά, αναχωρήσαμε, με το σχόλασμα από το σχολείο μου, για την Αρναία Χαλκιδικής και το Προαιρετικό Επιμορφωτικό Σεμινάριο
«Δημιουργική γραφή με βιβλία μικρής φόρμας και με βιβλία μεγάλης φόρμας-μυθιστόρημα»,που υλοποιήθηκε από εμένα, στο ΚΠΕ Αρναίας,13:30-15:00μ.μ .
 Η επιτυχημένη διοργάνωση από τον κο Παρασκευά Απόστολο, Σχολικός Σύμβουλος 3ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας ΠΕ νομού Χαλκιδικής ολοκληρώθηκε με αυτόν τον τρίτο κύκλο κα την σταθερή παρουσία των 31 εκπαιδευτικών.
 Ένα κύτταρο που ξεκινήσαμε την φιλαναγνωστική μας κοινή πορεία από τον Νοέμβριο 2012 μέχρι σήμερα.Σε αυτήν την περιφέρεια η φιλαναγνωσία συνεχίζει με πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες και δράσεις και χαίρομαι για το όποιο λιθαράκι πρόσθεσα σε όλη αυτήν την προσπάθεια.Το σημερινό μας αντάμωμα ήταν όπως και τις δυο προηγούμενες συναντήσεις μας,όμορφο και από ότι μου ανέφεραν οι παρευρισκόμενοι,ενδιαφέρον και ουσιαστικό.
 Σας ευχαριστώ για τη συμμετοχή όλους και όλες,όπως και για την επιμονή του κου Παρασκευά να υλοποιηθεί αυτή η φιλαναγνωστική βιωματική συνάντηση, που είχε δυο μέρη.
Παρουσίασα μέρος του ψηφιακού μου φακέλου από το βιβλίο"Ο κρυμμένος θησαυρός της τσέπης",Ε.Αρτζανίδου,Ψυχογιός με την μέθοδο της δημιουργικής γραφής και την υποστήριξη της εικόνας .Το υλικό δεν το αναρτώ μιας και αποτελεί υλικό που συνοδεύει το βιβλίο.

Το δεύτερο μέρος αφορούσε τρία μοντέλα δημιουργικής γραφής που στήθηκαν πάνω στο βιβλίο μεγάλης φόρμας "Στο μισό του ουρανού"Ε.Αρτζανίδου,Βιβλιόφωνο.
Το 2ο και 3ο μέρος σχεδιάστηκε από την Ε.Αρτζανίδου και Χρ.Κουράκη και παρουσιάστηκε στο 1ο Διεθνές Συνέδριο Δημιουργικής Γραφής τον Οκτώβριο 2013 στο Κολέγιο Αθηνών.
Το υλικό μπορείτε να το βρείτε εδώ, όπως παραδόθηκε από εμένα με το τέλος στον Σχολικό Σύμβουλο και είναι αναρτημένο στην σελίδα του.
Σας ευχαριστώ και καλή αντάμωση.

"Η Άνοιξη έφτασε στην Χαλκιδική με την αμυγδαλιά σε όλη την διαδρομή να μας ομορφαίνει το ταξίδι ,όμως το χαμόγελο σας και το εγκάρδιο σφίξιμο της παλάμης μου, ήταν αυτό που έκανε την μέρα μου ξεχωριστή αγαπητοί μου συνάδελφοι".
Ευχαριστώ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου