Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Πάμε Λάρισα στο Φεστιβάλ Ταινιών.

Από Παρασκευή 21/2 μέχρι και Κυριακή 23/2.2014 
"Πάμε Λάρισα". Θα είμα και εγώ εκεί αφού έχω την τιμή να είμαι στην κριτική επιτροπή των μαθητικών τανιών με πρόεδρο την Γιώτα Φώτου.http://www.artfools.gr/?p=25515
6ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Λάρισας/artfools, Πρόεδρος οργανωτικής επιτροπής Φεστιβάλ Άντα Σαρτζή. ,μέλη: Δημήτρης Κουρέτας, Χρύσα Βουλγαράκη, Εύη Μπεκίρη, Ντίνα Σδράλλη, Γιώτα Φώτου, Ιωάννα Φωτιάδου, Δήμητρα Μπαράτση, Σταματία Βλάγκα, Μάρθα Βατζιά, Ίλια Σδράλλη, Άκυς Μητσιούλης, Νίκος Αλέτρας – Αρτινός και Ντόλλυ Γεωργαντζά.

Στα πλαίσια αυτού υπάρχει και το μαθητικό τμήμα του οποίου πρόεδρος είναι η Γιώτα Φώτου . Η κριτική επιτροπή Μαθητικών ταινιών είναι Παναγιώτης Κουντουράς, Σχολή κινηματογραφου ΑΠΘ. Χρυσούλα Χρήστου, ηθοποιός, Σπύρος Καβαλλιεράτος, μουσικός, Έλενα Αρτζανίδου, συγγραφέας. Εύη Λογαρά. Εκπαιδευτικός.

Γιώτα Φώτου-Έλενα Αρτζανίδου
Όλη την εβδομάδα γίνονται παράλληλες εκδηλώσεις και αφιερώματα με προβολές ταινιών σε διάφορες αίθουσες. Οι μαθητικές ταινιες θα προβληθούν (διαγωνιστικό μέρος ) την Κυριακή 23 /2 και ώρα 9.30 – 14.00-στο Victoria Cinemas 
Να σημειωθεί ότι το φεστιβάλ διοργανώνεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας -Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, την Εταιρεία Πολιτισμού «Artfools», σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το ΤΕΙ Θεσσαλίας και το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας, υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου