Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Με το ΕΚΕΒΙ και στο 2ο Δημ.Σχ.Σιδηροκάστρου.

Την Τρίτη 21/2/2012 ύστερα από πρόσκληση του Δ/ντή Αντρέα Γκένιου επισκέφτηκα το 2ο Δ.Σχολείο Σιδηροκάστρου.Η υποδοχή εγκάρδια τόσο του Δ/ντή όσο και του Υποδιευθυντή του σχολείου και του εκπαιδευτικόυ κ.Σαπουντζή που ανέλαβε και την εκδήλωση που ακολούθησε.
Την πρώτη διδακτική ώρα είχα τη χαρά να επικοινωνήσω με τις Α΄ τάξεις που με περίμεναν με τις ερωτήσεις στο χέρι αλλά και την εξομολόγηση της Σοφίας πως γράφει και θα ήθελε να διαβάσω μια ιστορία της.
Μπράβο! Σοφία, συνέχισε να γράφεις. Και εσείς παιδιά να διαβάζετε τις ιστορίες που σας αρέσουν.

Οι επόμενες δυο
διδακτικές ώρες κύλησαν με μια γιορτή που ανέλαβε ο κ.Σαπουντζής με την υποστήριξη της θεατρολόγου. Με αφορμή τα βιβλία μου που είχαν διαβάσει οι μαθητές, "Τα γυαλάκια της Μαλένας, Ο κρυμμένος θησαυρός της τσέπης, Η πόλη του Βασιλιά, Τα μυστικά και ψέματα, Τα σιδεράκια της Φαρφιρώς, Ο γίγαντας κοιμάται..." οι λέξεις μεταμορφωθηκαν σε εικόνα από τη θεατρολόγο και τα παιδιά ζωντάνεψαν μέρος των κειμένων. Αλλά δεν έμειναν μόνο σε αυτό κάποια παιδιά έγραψαν έμμετρους στίχους και κάποια εικονογράφησαν τα βιβλία με αφορμή τις ιστορίες.
Συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς αλλά και πολλά μπράβο στα παιδιά.
Αγαπημένα μου παιδιά να θυμάστε με κάθε βιβλίο που διαβάζετε ταξιδεύεται,ονειρεύεστε, έχετε δική σας άποψη και μπορείτε να κρίνεται.
Καλή αντάμωση και ευχαρστώ και πάλι όλους τους εκπαιδευτικούς,όπως και το Σχολικό Σύμβουλο κ.Παρασκευά που παραβρέθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου