Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Ο Αγγελιοφόρος σήμερα 29/4/2012 γράφει για το βραβευμένο blog μας και εστιάζει στη δική μας "Πρωτότυπη Ιδέα!"

Η πρωτότυπη ιδέα οι μαθητές και οι μαθήτριες να συνομιλούν διαβάζοντας πρώτοι τις ιστορίες που μας εμπιστεύτηκαν οι αγαπημένοι συγγραφείς μας τη σχεδίασα τον Ιανουάριο του 2012 και ξεκίνησε αρχές Φλεβάρη 2012 από το blog μας: filanagnosiaprogram.blogspot.com με την ιστορία του Ευγένιου Τριβιζά. Οι μαθητές και οι μαθήτριες, με την υποστήριξη των δασκάλων τους, ανταποκρίθηκαν και θα συνεχίσουν γιατί η στήλη: "Ο συγγραφέας συνομιλεί με τα παιδιά" έχει αγαπηθεί και θα την υποστηρίξουμε πανελλαδικά εμείς οι εμπνευστές της Λέσχη Ανάγνωσης Εκπαιδευτικών,Μαθητών Φοιτητών "Αχιλλέας Καψάλης" " μαζί με τη Δ/νση Π.Ε Αν.Θεσσαλονίκης.
Έλενα Αρτζανίδου.

Ο Αγγελιοφόρος σήμερα 29/4/2012 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΛΙΝΑ ΚΟΪΝΑ
«Αγαπητέ κύριε Τριβιζά, εφεύραμε ένα ρομπότ που να πηγαίνει αυτό σε όλες μας τις υποχρεώσεις και το ονομάσαμε Roboschool. Ο,τι μαθαίνει από το σχολείο και από τις εξωσχολικές δραστηριότητες θα μας τα περνάει με ένα στικάκι! Ετσι θα μας ευκολύνει τη ζωή. Μαθήτριες του 88ου Δημοτικού Θεσσαλονίκης».
Ο διάλογος ανάμεσα στους μαθητές και τους συγγραφείς παιδικών βιβλίων έχει ανάψει για τα καλά στο blog της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης. Στις αρχές Απρίλη το blog με τους 23.000 επισκέπτες απέσπασε το α' βραβείο από τον Κύκλο του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου-Ελληνικό Τμήμα IBBY (παγκόσμιος οργανισμός για το παιδικό και νεανικό βιβλίο) για την καλλιέργεια της αγάπης για το παιδικό βιβλίο με τη χρήση νέων τεχνολογιών…
Εργαλείο
Το blog αριθμεί μέχρι σήμερα πάνω από 23.000 επισκέπτες από την Ελλάδα, την Κύπρο, την κεντρική Ευρώπη, την Αμερική και τον Καναδά. «Αποτελεί εργαλείο για τους εκπαιδευτικούς πανελλαδικά», είπε η κ. Αρτζανίδου, υπεύθυνη ύλης του blog, και πρόσθεσε: «Θέλουμε να φέρουμε τους πάντες κοντά μας»…
Για περισσότερα πατήστε στην ηλεκτρονική διεύθυνση αλλά και πάλι δεν θα διαβάσετε όλη την συνέντευξη μιας και όλη υπάρχει στον έντυπο τύπο.

http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=7&ct=4&artid=136039

Εδώ όλη η συνέντευξη:
http://webmail.forthnet.gr/defaultinterface/mime.pl/KOINONIA_34-3.pdf

1 σχόλιο:

  1. The newer applied sciences supply higher transparency and an enhanced consumer experience. A straight-A scholar in high school, he earned a 2.2 GPA his first semester of 배당 사이트 faculty When Nick finally realized he had a problem and joined Gamblers Anonymous, he was one of the youngest folks there. Politicians say the legalization of gambling provides states with much-needed additional income and permits the federal government to extra adequately oversee gambling and responsibly help those who develop issues. ITech Labs is a testing and certification lab for Online Gaming methods, specializing in compliance, software high quality, reporting and delivery. Having testing completed by iTech Labs ensures that games and gaming methods adjust to all relevant requirements, and that they are truthful, dependable and resilient. Winning is nice, and getting paid out in time and in a safe way is even higher.

    ΑπάντησηΔιαγραφή