Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Δυνατοί συνομιλητές,στο Δημ.Σχολείο Χαλκηδόνας!

Σήμερα 10 Απριλίου 2013, είχα τη χαρά να βρεθώ κοντά στους μαθητές Β΄,Δ΄ και Στ΄ τάξης του Δημ.Σχολείου Χαλκηδόνας.
Το ραντεβού κλείστηκε Οκτώβρη 2012 με το ΕΚΕΒΙ και την υπεύθυνη εκπαιδευτικό φιλαναγνωσίας κ.Σταματία.Η σημερινή υλοποίηση έγινε με την υποστήριξη του σχολείου και παράλληλα ανταποκρίθηκα και στο αίτημα του σχολείου, μαθητές Στ΄τάξης προς τις εκδόσεις Ψυχογιός,σχετικά με τη δημιουργία και κυκλοφορία των e-books.
Με την νεανική παρέα του εκπαιδευτικού Γιώργου, φτάσαμε στον τόπο.Θερμή και εγκάρδια η υποδοχή από τον Δ/ντή Ψυχολούδη,αλλά και όλης της εκπαιδευτικής ομάδας.
Η συντροφιά όλων των μαθητών σε τρία διαφορετικά γκρουπ ήταν υπέροχη,ήρεμη και αφοπλιστική με τα ερωτήματά τους,με τα όσα ετοίμασαν για την "Πρόμις,Δεν ντρέπομαι πια, η πόλη του Βασιλιά και το μισό του ουρανού",αλλά και ιδιαίτερη με τα όσα μου ψιθύρισαν. 
Ευχαριστώ πολύ τις εκπαιδευτικούς για την υπέροχη συνεργασία,την αγάπη τους και τη συστηματική ενασχόληση με το βιβλίο.

Ευχαριστωωωωωώ από καρδιάς όλα τα παιδιά:
"Η ηρεμία σας,παιδιά,μου άλλαξε τη διάθεση και μου χάρισε απίστευτη ενέργεια".
Καλή αντάμωση!

Αγαπητές φίλες/φίλοι,συνάδελφοι εκπαιδευτικοί,
μαζί με τις εκδόσεις Ψυχογιός, διοργανώνουμε με αφορμή τον πρώτο ψηφιακό φάκελο που σχεδίασα για το βιβλίο μου "Ο κρυμμένος θησαυρός της τσέπης"Ψυχογιός ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ...
Διαβάστε τις λεπτομέρειες παρακάτω και αν θέλετε πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή στην ηλεκτρονική αίτηση εδώ:   https://www.surveymonkey.com/s/psifiakosfakelos

Διαβάστε πρώτα.
Ημερομηνία: Τετάρτη 24/04/2013 18:00 μμ - Τετάρτη 24/04/2013 18:00 μμ
Τίτλος: Σεμινάριο με την Έλενα Αρτζανίδου: Δράσεις φιλαναγνωσίας με χρήση ψηφιακού φακέλου
Αφορά τα Βιβλία: Ο ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ
Συγγραφέας: ΕΛΕΝΑ ΑΡΤΖΑΝΙΔΟΥ
Τόπος: Θέατρο του Αθλητικού και Πολιτιστικού κέντρου των Εκπαιδευτήριων Μαντουλίδη, στις εγκαταστάσεις Γυμνασίου – Λυκείου ( 12o χιλ. Οδού Θεσ/νίκης-Νέων Μουδανιών )
 Σεμινάριο-Δράσεις φιλαναγνωσίας με χρήση ψηφιακού φακέλου
Εισηγήτρια: Έλενα Αρτζανίδου, συγγραφέας, υπεύθυνη του προγράμματος φιλαναγνωσίας στη Διεύθυνση Π.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης
Το σεμινάριο απευθύνεται σε: εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, βιβλιοθηκονόμους, φοιτητές παιδαγωγικών σχολών.
Ο πρώτος ψηφιακός φάκελος στον εκπαιδευτικό χώρο δημιουργήθηκε από την Έλενα Αρτζανίδου και τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ και αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο και έναν οδηγό για τους εκπαιδευτικούς, με τελικό στόχο την προσέγγιση του βιβλίου Ο ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ της Έλενας Αρτζανίδου, μέσα στην τάξη, μέσα από δράσεις φιλαναγνωσίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου