Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Ζηλεύω την φαντασία σας!

6o Δ.Σ. Συκεών,Θεσσαλονίκη
 Τετάρτη 17/4/2013 και έξω από την υπηρεσία μου με περίμενε ο κος Κουνελάκης Κώστας,Δ/ντής του 6ου Δημ.Σχολείου Συκεών,για να με μεταφέρει στο Σχολείο σε μια προγραμματισμένη φιλαναγνωστική συνάντηση που είχε προγραμματιστεί,με 160 μαθητές/μαθήτριες, από το ΕΚΕΒΙ.
Το πρόγραμμα ανέλαβε από την αρχή να το συντονίσει η κα Θάλεια Βάτη.Ενέπλεξε σε αυτή τη φιλαναγνωστική δράση και άλλες τάξεις,όπως την Α΄,´ôκαι Δ΄τάξη.
Διάβασαν από τον Οκτώβρη, μέχρι που έφτασε η σημερινή μέρα και συνατηθήκαμε με τους μαθητές/μαθήτριες,σε δυο διαφορετικές μεγάλες ομάδες.
Ερωτήματα και διάλογος μαζί με την νοερή παρουσία των ηρώων από τα βιβλία μου όπως αυτή της Μαλένας,του Αλέξανδρο,της Ωραιοζήλης από το βιβλίο "στο μισό του ουρανού",της Φιλαρέτης και της Πέρσας από "την αγκαλιά της θάλασσας".
Επέστρεψα στη δουλειά μου γεμάτη και με θετική διάθεση,αλλά και την αποκάλυψη σας: "Έχετε πολλή φαντασία κυρία Έλενα και αυτό μας άρεσε πολύ".
Σας ευχαριστώ παιδιά για την σύντομη γνωριμία μας.
Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν,αλλά και τον Δ/ντή για την θερμή και ουσιαστική συνεργασία μας.
Συνεχίστε να διαβάζετε!"
Μακέτα για το "Στην αγκαλιά της θάλασσας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου