Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Γιόρτασα διπλά και μοναδικά την 2 Απριλίου,2014.

13ο και 22ο Νηπιαγωγείο Θεσ/νίκης
Από το πρωί γιορτάσαμε την 2 Απριλίου 2014, στο σχολείο μας, το 13ο και 22ο Νηπιαγωγείο Θεσσαλονίκης.
Στο ρόλο της συγγραφέως αντί της εκπαιδευτικού βρέθηκα για μια ώρα, και ήταν το πρωινό πλημμυρισμένο με λέξεις, ερωτήματα και εικόνες από τους πενήντα μαθητές και μαθήτριές μας.
  Μια καταπληκτική διοργάνωση και από τις τρεις που υπηρετούμε στην πρωινή ζώνη,Αλεξία Κορνέζου,Κυριακή Αβραμίδου και την αφεντιά μου.Το φιλαναγνωστικό μας πρόγραμμα είναι ετήσιο και γίνεται συστηματικά, για αυτό και όλα μας τα νήπια -προνήπια ήταν υπέροχοι συνομιλητές και εμπλεκόμενοι σε όλη την διαδικασία δυναμικά.
  Μπράβο παιδιά και συνεχίζουμε με ότι μας κάνει χαρούμενους και μπορεί να ταξιδεύουμε,και δεν είναι άλλο από τα βιβλία.
Φιλιά σε όλους/όλες σας 
* Και το παραμύθι των μαθητών/τριών μου δημοσιευμένο στο thiknfree...εδώ

Αλλά η μέρα είχε μεγάλη συνέχεια,καλεσμένη του 3ου Δ.Σ Γιαννιτσών, την υποστήριξη και άψογη οργάνωση του Βιβλιοπωλείου Αλφαβητάρι και των εκδόσεων Ψυχογιός, αλλά και την θερμή υποστήριξη και υποδοχή του Διευθυντή Αντώνη Πατσαβούδη και όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας του σχολείου.
  Μαζί όλοι γιορτάσαμε, παρέα με τον
" Άγη τον Μαθημάγο και το Δεν ντρέπομαι πια" εκδ.Ψυχογιός. Μια επιτυχημένη εκδήλωση με μικρούς και μεγάλους, αλλά και υπέροχες εκπλήξεις φίλων συναδέλφων που πρωτουπηρετήσαμε στην Ρόδο και να που ξαναβρεθήκαμε.Μέχρι που βράδιασε για τα καλά,

Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς και όπως είπαμε καλή αντάμωση το Φθινόπωρο.

Και από το απόγευμα, σήμερα Πέμπτη 3/4/2014,βρίσκομαι στην Ρόδο, για να παραβρεθώ από αύριο πρωί  και απόγευμα στη μεγάλη φιλαναγνωστική γιορτή του 1ου Δ.Σ Ιαλυσού Ρόδου...
Παρασκευή 4/42014 η Έλενα Αρτζανίδου καλεσμένη, όλο το πρωινό, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ιαλυσού-Ρόδος.με την υποστήριξη των εκδόσεων Ψυχογιός,γαι φιλαναγνωστικές δράσεις και συζητήσεις με όλους τους μαθητές.
Tο απόγευμα της ίδιας μέρας στις 19:00μ.μ στο χώρο του Δημ.Σχολείου καλεσμένη από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Ιαλυσσού Ρόδου με θέμα:
"΄Οταν η Μαλένα,η Πρόμις και ο Άγης,συνάντησαν στο Μισό του ουρανού, τους Γκασταρμπάιτερ,τότε...".
Είσοδος για όλους τους Ρόδιους ελεύθερη.



ΚΑΙ μέχρι 20 Απρίλη, 

Δυο μου βιβλία υποψήφια για τα Βραβεία Kοινού που διοργανώνουν για πρώτη φορά τα Public,επισκεφτείτε την παρακάτω σελίδα:
Μια πρωτοβουλία των Public όπου το κοινό ψηφίζει το βιβλίο που του άρεσε.
Στην κατηγορία Παιδική λογοτεχνία δυο μου βιβλία "Το κουτί της Ιζόλδης και Ο Άγης ο Μαθημάγος", εκδ.Ψυχογιός, αν τα διαβάσατε και σας άρεσαν τότε...
Βραβεία Public επισκεφτείτε τη σελίδα και ψηφίστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου