Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Οταν η Μαλένα,η Πρόμις και ο Άγης,συνάντησαν στο Μισό του ουρανού, τους Γκασταρμπάιτερ,τότε...

Παγκόσμια Μέρα Παιδικού Βιβλίου 2 Απριλίου και η Έλενα Αρτζανίδου,


  Η Έλενα Αρτζανίδου στα Γαννιτσά,με τον ΑΓΗ Ο ΜΑΘΗΜΑΓΟΣ,ΕΛΕΝΑ ΑΡΤΖΑΝΙΔΟΥ,ΣΤΟ 3ο Δημοστικό Σχολείο Γιαννιτσών ( Γιαννιτσά ),
Τετάρτη 02/04/2014 18:00 μμ 
Το 3ο Δημοστικό Σχολείο Γ
ιαννιτσών, το Βιβλιοπωλείο Αλφαβητάρι (Β. Παύλου 93, Κρύα Βρύση Πέλλας, τηλ: 23820 63 111) και οι Εκδόσεις Ψυχογιός προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Ελενας Αρτζανίδου στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου. Η συγγραφέας θα απασχολήσει τα παιδιά με δημιουργικά και διαδραστικά παιχνίδια.

ΚΑΙ
 Παρασκευή 4/42014 η Έλενα Αρτζανίδου καλεσμένη, όλο το πρωινό, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ιαλυσού-Ρόδος.με την υποστήριξη των εκδόσεων Ψυχογιός,γαι φιλαναγνωστικές δράσεις και συζητήσεις με όλους τους μαθητές.
 


 Tο απόγευμα της ίδιας μέρας στις 19:00μ.μ στο χώρο του Δημ.Σχολείου καλεσμένη από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Ιαλυσσού Ρόδου με θέμα:
"΄Οταν η Μαλένα,η Πρόμις και ο Άγης,συνάντησαν στο Μισό του ουρανού, τους Γκασταρμπάιτερ,τότε...".

Είσοδος για όλους τους Ρόδιους ελεύθερη.


ΚΑΙ μέχρι 20 Απρίλη, 
Δυο μου βιβλία υποψήφια για τα Βραβεία Kοινού που διοργανώνουν για πρώτη φορά τα Public,επισκεφτείτε την παρακάτω σελίδα:
Μια πρωτοβουλία των Public όπου το κοινό ψηφίζει το βιβλίο που του άρεσε.
Στην κατηγορία Παιδική λογοτεχνία δυο μου βιβλία "Το κουτί της Ιζόλδης και Ο Άγης ο Μαθημάγος", εκδ.Ψυχογιός, αν τα διαβάσατε και σας άρεσαν τότε...
Βραβεία Public επισκεφτείτε τη σελίδα και ψηφίστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου