Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Σιωπηλές σκιές,Αρτζανίδου Έλενα



Σε λίγες μέρες στα βιβλιοπωλεία
Σιωπηλές Σκιές της Έλενας Αρτζανίδου
Εκδόσεις ΒΙΒΛΙΟΦΩΝΟ

Την Τρίτη 3 Ιουνίου 2014,ώρα 7:00μ.μ, στο ιστορικό πατάρι του Ιανού,Αριστοτέλους Θεσσαλονίκη, η Έλενα Αρτζανίδου παρουσιάζει το νέο της βιβλίο "Σιωπηλές σκιές". Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Γιώτα Φώτου και ο Καρακίτσιος Αντρέα,Λεπτομέρειες

Το Σάββατο 7 Ιουνίου και ώρα 8:00, με την υποστήριξη του βιβλιοπωλείου Επιλογές-Κιλκίς,
η Έλενα Αρτζανίδου, παρουσιάζει στο καφέ Ερωδιός, το νέο της βιβλίο "Σιωπηλές σκιές"

Την Παρασκευή 13 Ιουνίου στο βιβλιοπωλείο Παιδεία-Λάρισα,η Έλενα Αρτζανίδου παρουσιάζει το νέο της βιβλίο "Σιωπηλές σκιές" εκδ.Βιβλιόφωνο.
Το βιβλίο θα παρουσιάσει η Γιώτα Φώτου συγγραφέας.

Τη Δευτέρα 16 Ιουνίου στι;ς 7:30,με την υποστήριξη του βιβλιοπωλείου Σωκράτης-Λεωφόρου Στρατού,Θεσσαλονίκη,η Έλενα Αρτζανίδου θα παρουσιάσει το βιβλίο της "Σιωπηλές σκιές στο καφέ του Γαλλικού Ινστιτούτου,Θεσσαλονίκη.
Για το βιβλίο θα μιλήσει ο Αντρέας Καρακίτσιος καθηγητής λογοτεχνίας στο ΑΠΘ


Οι εκδόσεις Βιβλιόφωνο εγκαινιάζουν μια νέα σειρά βιβλίων λογοτεχνίας ενηλίκων και με ιδιαίτερη χαρά παρουσιάζουν το νέο βιβλίο της Έλενας Αρτζανίδου με τίτλο Σιωπηλές Σκιές.

Το βιβλίο αποτελεί μια ιστορία που αναδεικνύει πτυχές του εμπρεσιονισμού και ταυτόχρονα φωτίζει τα άδυτα των ψυχών απλών και διακεκριμένων ανθρώπων, που πονούν, γελούν, χωρίζουν, σκαλίζουν τις πληγές του παρελθόντος αλλά τελικά συνεχίζουν την ιστορία της ζωής.
Με ύφος άμεσο, γλώσσα πλούσια και αφήγηση δραματουργικά λειτουργική η συγγραφέας έχει δημιουργήσει ένα μυθιστόρημα με δυνατή πλοκή και μυστήριο που συναρπάζει τον αναγνώστη μέχρι την τελευταία σελίδα και ταυτόχρονα τον καλεί να συνδεθεί συναισθηματικά με τους ήρωές του.
http://www.youtube.com/watch?v=L-9BD-FUOHA

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:
Ο διακεκριμένος Έλληνας ιστορικός Τέχνης Jakob Ιακωβίδης, γεννημένος στη Γερμανία, καλείται απ’ το διευθυντή του Μουσείου Τέχνης StuttgartMitte να εξετάσει και να επιβεβαιώσει την ταυτότητα ενός πίνακα, που όλα δείχνουν πως ανήκει στον Μονέ.
     Η διαδρομή της αναζήτησης θα κάνει παλιές πληγές να αιμορραγήσουν και θα ελευθερώσει τις σκιές της ψυχής του λαμπρού επιστήμονα που παρέμεναν κρυμμένες.
     Το πέπλο του μυστηρίου θα τον φέρει κοντά στη Γερμανίδα ιστορικό Τέχνης Pia Seller, που παλεύει με τις δικές της σκιές. Μαζί θ’ αγωνιστούν για να ξεπεράσουν  όσα τους πονούν και ταυτόχρονα τους ενώνουν.    
      Παράλληλα, σ’ ένα άλλο Ίδρυμα Τέχνης στη Θεσσαλονίκη, η Μαρκέλα μόλις ξεκινά την καριέρα της στο μουσείο και καλείται να επουλώσει τις δικές της πληγές και να λύσει το γρίφο ενός σκοτεινού πίνακα.
     Στουτγάρδη-Θεσσαλονίκη-Παρίσι, εκεί όπου οι τρεις τους θ’ ανταμώσουν, ο καθένας απ’ την πλευρά του θα ζήσει τον πόνο, τον έρωτα, την προδοσία, κουβαλώντας διαφορετικά μυστικά, που μόνο σαν αποκαλυφθούν, οι σκιές θα μείνουν πίσω.
Με τους εκδότες στου Βύρωνα,
Αλ.Τσίπρα και Γιώργο Βαλλιάνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου