Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Γαλήνη και ομορφιά στο Ανατόλια Κολέγιο Θεσσαλονίκης

Mια αληθινή,ζεστή γιορτή βιβλίου σήμερα το μεσημέρι στο Ανατόλια Κολέγιο Θεσσαλονίκης-με τις δυο Γ΄τάξεις- ύστερα από πρόσκληση της αγαπημένης φίλης εκπαιδευτικού Κωστοπούλου Νατάσας που καταφέρνει κάθε χρόνο συστηματικά να εντάσσει την φιλαναγνωσία στην εκπαιδευτική διαδικασία με επιτυχία.

Με "Το κουτί της Ιζόλδης",εκδ.Ψυχογιός σεργιανίσαμε και απαντήσαμε στα "πως-γιατί και πότε"των παιδιών και σαν ζεσταθήκαμε είπαμε και "Ψηλά τα χέρια", αλλά μόνο για χαρές! 
Μαζί μας και ο νέος βιβλιοθηκονόμος κος Νίκος με μια αγκαλιά από βιβλία μου και κέφι για δράσεις- χαίρομαι που το σχολείο δημιούργησε και άλλη βιβλιοθήκη-μαζί μας και η εκπαιδευτικός Χριστίνα Δαφτσίου που την ευχαριστώ για την ενασχόληση με το βιβλίο και όλους τους μαθητές/μαθήτριές της.

Σας ευχαριστώ παιδιά από καρδιάς και καλή αντάμωση στη νέα βιβλιοθήκη σας.


Υ.Γ.Από το λογοτεχνικό περιοδικό Δοκιμές 2013-2014 που μου χάρισε το σχολείο επιλέγω ένα από τα πολλά ποιήματα και πεζά που φέρει τον τίτλο:
Δημιουργική γραφή...Δοκιμές με λέξεις:Ήλιος,θάλασσα,γελώ,δύση,ηρεμία γαλήνη.
Τόση ησυχία μόνο ο ήχος,τα κύματα της θάλασσας και τα τζιτζίκια ακούγονταν.
Απίστευτη ηρεμία και γαλήνη.Θα ήθελα να καθίσω μέχρι τη δύση του ηλίου,αλλά χτύπησε το κουδούνι του σχολείου και με πήρε μακριά από αυτό το υπέροχο όνειρο.
Τώρα παντού μια απίστευτη φασαρία από τις φωνές και τα γέλια των παιδιών... Μιλτιάδης Περαπειώτης,1η Γυμνασίου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου