Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Kαλώς ήλθες!

Στην αρχή σε κοιτά με το δικό της ήρεμο, όλο νόημα βλέμμα,μετά στο ερώτημά σου μπορεί να σου πει ένα"ναι" ή να κουνήσει αρνητικά το κεφάλι.Φεύγεις με όλα όσα αντάλλαξες μαζί της και γράφεις.Το στέλνεις σε απαντά.Συμφωνεί προχωράμε για βελτιώσεις.Σου το στέλνει με ένα ερωτηματικό πάνω σε μια λέξη.Καταλαβαίνεις.Μια υποσημείωση την αλλάζεις όλη την πρόταση.Μια κοκκινίλα.Τα πράγματα θέλουν προσοχή και δουλειά.Φτάνει η απάντηση της και είσαι χαρούμενη,ικανοποιημένη,πετάς.
"Ελενάκι τέλεια,το στέλνω και προχωράμε για συμβόλαια".σου απαντά,πάντα γλυκά, με ευγένεια,καθαρή, τεμκμηριώμένη άποψη,αυτή είναι η Δομηνίκη Σανδή που τα τελευταία δέκα χρόνια που βρίσκομαι στις εκδόσεις Ψυχογιός,μαζί χτίσαμε τα 11 από τα δώδεκα βιβλία μας.
-Dominik thanks a lot.
Χθες απόγευμα είχα μια ώρα μόλις που είχα επιστρέψει από το Σχολείο και λίγο πριν ξαναφύγω στην πόρτα με πρόλαβε ο courier.Μου παρέδωσε το νέο μας βιβλίο "Ψηλά τα χέρια" με υπέροχες ζωγραφιές από την Λήδα Βαρβαρούση και τον Πάρι Ναυπλιώτη που με τίμησαν και τους ευχαριστώ από καρδιάς.
Σήμερα αφού το κράτησα όλη νύχτα κοντά μου τώρα το ξεφυλλίζω, μεσημέρι το περιμένουν οι μαθητές/μαθήτριές μου να το πιάσουν, να το ακούσουν αφού ήδη γνωρίζουν πολλά για αυτό μιαςκαι θα είναι η ομάδα που θα το παρουσιάσει θεατρικά 12 Απριλίου στον Ιανό μαζί με τον φίλο μουσικό- εκπαιδευτικό Στυλιανό Νικολαίδη,πρόβες ήδη ξεκίνησαν.
Ευχαριστώ όλη την ομάδα των εκδόσεων Ψυχογιός και εύχομαι ο Τζίμης ,η Μαλένα, η Θεοφίλη και ο Περικλής να αγαπηθούν όσο όλοι εμείς που δουλέψαμε καιρό για αυτό το αγαπήσαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου