Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

Στο σπίτι του Σοφούλη με οικοδέσποινες την Φωτεινή και την Ελένη.












Σαββάτο 12 Νοεμβρίου, στη Λάρισα, με περίμεναν στο βιβλιοπωλείο "Στο σπίτι του Σοφούλη", η Φωτεινή μαζί με την κόρη της Ελένη,για να παρουσιάσω το καινούργιο μου βιβλίο, "Φίλοι σε ξένο τόπο"εκδ.Διάπλαση.
Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο όμορφη γωνιά είναι το Σπίτι του Σοφούλη. Μικρός αλλά γεμάτος από παιδικούς τίτλους , και όχι μόνο, τοποθετημένους με αρμονία και πλαισιωμένους από χρώματα, στολίδια και φωτογραφίες από τους καλεσμένους τους.
Κάθε φορά, που με καλούν αδημονώ να φτάσω, έτσι και αυτή τη βροχερή και παγερή μέρα μόλις έφτασα η ζεστασιά τους μαζί με το χαμόγελό τους μου έδιωξε κάθε άλλη σκέψη. Στην ώρα τους οι καλέσμένοι, περισσότερα παιδιά και γονείς που παρέμειναν κοντά μας μέχρι τέλους. Η παρουσία όλων των παιδιών ήταν εκπληκτική και η συμμετοχή τους φανταστική. Πέρασα δυο ώρες δίχως στιγμή να νιώσω άβολα, αντίθετα το ενδιαφέρον τους για το βιβλίο και τους δυο ήρωες μου, ¨τον Λάντι και τον Γκέντι" όσο περνούσε η ώρα μεγάλωνε. Η βραδιά τελείωσε αφήνοντας μου ωραίες αναμνήσεις από τους μικρούς φίλους - αναγνώστες που όπως γνωρίζω είναι φανατικοί επισκέπτες του βιβλιοπωλείου και όλων των εκδηλώσεων που συχνά προκαλεί η Φωτεινή Καλούδη, μιας και η ίδια είναι λάτρης του βιβλίου αλλά και των θεατρικών δρώμενων που προκαλεί με την ομάδα που συνεργάζεται.
Φωτεινή μου και Ελενάκι μου με τα όμορφα μάτια σου, σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την οργάνωση της πρωτοπαρουσίασης του βιβλίου μου. Επίσης πρέπει να ομολογήσω πως η συνέχιση της βραδιάς μας με τις φίλες σας Κωνσταντίνα και την μικρή Ιωάννα, στο Art Code, ήταν απολαυστική και ωραία επιλογή.
Σας ευχαριστώ, όπως και η Μαλένα και σας ζητά συγνώμη που τρύπωσε στο τέλος της εκδήλωσης αναστατώνοντας τους δυο φίλους από το "Φίλοι σε ξένο τόπο".



Καλές γιορτές και σύντομα θα ξανανταμώσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου