Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Στις παιδικές βιβλιοθήκες Καρδίτσας 27/3 και 28/3 και στο 6ο Δ.Σ Καρδίτσας-Δευτέρα 26/3 στο 3ο και 6ο Νηπιαγωγείο Συκεών.

Το απόγευμα της Τρίτης 27/3 είχα τη χαρά, ύστερα από κάλεσμα των παιδικών βιβλιοθηκών Καρδίτσας και με την υποστήριξη των εκδόσεων Ψυχογιός, να τις επισκεφτώ και να παρουσιάσω το "Δεν ντρέπομαι πια" σε μικρούς φίλους αλλά και γονείς.Η
δημιουργική γραφή τους συνεπήρε ακολούθησαν δικά μ

ου ερωτήματα αλλά και δικές τους τοποθετήσεις που αφορούσαν τα παιδιά που βρίσκοντ
αι στο φάσμα της αναπτυξιακής διαταραχής.

Ευχαριστώ τους υπεύθυνους τωνΒιβλιοθηκών Καρδίτσας κ.Σάκη και την κ.Ντίνα, που καταφέρνουν και κρατούν ανοικτές 9 βιβλιοθήκες με αγάπη και σκληρή εργασία για να εξυπηρετήσουν το κοινό που αγαπά να διαβάζει.
Επίσης ευχαριστώ το Βιβλιοπωλείο "Βασιλάκου" και την κυρία Βασιλάκου για την υποστήριξη και την παρουσία της αυτές τις δυο μέρες.


Ευχαριστώ πάρα πολύ όλα τα παιδιά που ήταν κοντά μου και
είχαν την διάθεση να συμμετέχουν με κέφι,αλλά και τους γονείς. Όσο για τα νήπια με τους γονείς τους τα ευχαριστώ για την υπομονή αλλά και για τις ωραίες ζωγραφιές τους με αφορμή το βιβλίο.
Την Τετάρτη 27/3 μαζί με τους δυο υπεύθυνους των Βιβλιοθηκών Καρδίτσας επισκεφτήκαμε το 6ο Δ.Σχ Καρδίτσας.Οι μαθητέςς και οι εκπαιδευτικοί μας περίμεναν.Το ενδιαφέρον τους και οι απορίες τους προκάλεσαν για ώρα το διάλογο.Μια ζεστή μεγάλη παρέα που διαβάζει.
Ευχαριστώ όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς για την υποδοχή.
Επίσης το τμήμα της κ.Ελπίδας που είχα την ευκαιρία να γνωριστώ καλύτερα μαζί τους παρουσιάζοντας τους το "Δεν ντρέπομαι πιά" και να συνομιλήσω και με αυτούς για τα παιδιά με αυτισμό.
Λίγες ώρες πριν την αναχώρησή μου είχα τη μεγάλη χαρά αλλά και συγκίνηση να ξαναβρεθώ με τη φίλη από τα χρ
όνια που φοιτούσαμε στην Καρδίτσα και στη Σχολή Νηπιαγωγών, την αγαπημένη μου Βάσω Αλεξίου.Βασούλα τι και αν πέρασαν τα χρόνια η φιλία μας παραμένει και θα συνεχίσει.




Τη Δευτέρα 26/3/2012 είχα τη μεγάλη χαρά να βρεθώ κοντά σε δυο τμήματα Νηπιαγωγείων του 3ου και 6ου Συκεών.Ο Αλέξανδρος από το "Δεν έφταιγα εγώ" είχε την τιμητική του στο τμήμα της κ.Τασούλας Νεοφυτίδου.
Ερωτήσεις όπως:
-Τον Αλέξανδρο τον ξέρεις;
-Έχεις παιδιά;
ή στο άλλο τμήμα της κ.Μαρίας, ξεπετάχτηκε η Μαλένα από τις σελίδες του βιβλίου, "Τα γυαλάκια της Μαλένας" και τα παιδιά επέμεναν να μάθουν:
-Τη Μαλένα την ξέρεις;
-Γιατί έγραψες για τα γυαλάκια;
-Εμένα με κοροϊδεύουν σαν τη Μαλένα, εσύ πως το σκέφτηκες;
όμως δε μείναμε στα λόγια ζωντανέψαμε και τις κούκλες από τους ήρωες.Πόσο όμορφα πέρασα, Η πιο γλυκιά ανάσα για να ξεκινήσει η εβδομάδα μου.Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ πολύ να είστε καλά όπως και οι δασκάλες σας.
Να 'στε καλά και να ξανανταμώσουμε.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου