Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Το ραβδάκι της χαράς, στην Ακρολίμνη, της Κρύας Βρύσης.

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
Σάββατο απόγευμα έφτασα στο ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ,το πανέμορφο βιβλιοπωλείο της Κρύας Βρύσης με τους υπέροχους,εγκάρδιους ιδιοκτήτες του,Δώρα και Μάκη να με περιμένουν.Στο πρώτο λεπτό και η επαφή μύριζε φιλία.
Στο επόμενο μισάωρο μετακινηθήκαμε στην Ακρολίμνη και στο Πνευματικό Κέντρο που ήδη οι φίλοι του βιβλίου ήταν εκεί και περίμεναν,με πρώτους και καλύτερους τα νήπια της Ακρολίμνης που ήταν και η αιτία της πρόσκλησης,με την νηπιαγωγό τους κ.Άννα ,πολλούς άλλους εκπαιδευτικούς,πολλά παιδιά όλων των ηλικιών και τους γονείς τους.
Πνευματικό Κέντρο Ακρολίμνης οι εκπαιδευτικοί
όλοι εκεί Σάββατο απόγευμα!
"Επιτέλους ήρθες και έλεγα θα έρθεις!"μου είπε αμέσως η μικρή Μαρία, και ένιωσα αμέσως το ραβδάκι της χαράς να με ακουμπάει.
"Κοίτα πως σε έκανε η ζωγράφος της τάξης μας η Ιωάννα",συνέχισαν σε χορωδία δυο άλλα μικροί.
Γνώρισα την Ιωάννα που αφού με παρατήρησε μου είπε:"Ε!καλά είναι πιο ανοιχτά τα μαλλιά σου και πιο κοντά" πετάχτηκε και πάλι η Μαρία.
Το απόγευμα που ακολούθησε ήταν ζεστό από τον κόσμο και από την θερμοκρασία ,ιδιαίτερο και φανταστικό από όσα είπαμε και όσα νιώσαμε με αφορμή "το κουτί της Ιζόλδης"και την Ιζόλδη από κοντά να παρακολουθεί.
Αργά το βράδυ και μετά από ένα όμορφο τραπέζι χαράς με όμορφες κουβέντες αποχαιρέτησα τους φίλους μου από το ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ.
Αγαπημένα μου παιδιά σας ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ!
Ευχαριστώ τις κυρίες του Νηπιαγωγείου για την πρόσκληση.Εύγε,για την καταπληκτική δουλειά τους μέσα στην τάξη και με άλλα βιβλία μου που διάβασαν και έπαιξαν μαζί τους.
Ευχαριστώ το Διοικητικό Συμβούλιο Γονέων για την υποστήριξη τους,όλους και όλες που βρεθήκατε κοντά μου.
Μαζί με τους Μάκη,Δώρα και δίπλα μου η Ευτέρπη
Ευχαριστώ τις εκδόσεις Ψυχογιός που υποστήριξε πλήρως και αυτή την εκδήλωση.
Καλή αντάμωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου