Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Μαγεμένη με την τηλεόραση!

Μαζί με την Ιζόλδη!
 Μια μεγάλη γιορτή το απόγευμα της Τετάρτης 15/5/2013,στο 3ο Πρότυπο Πειραματικό Σχολείο Ευόσμου.
Καλεσμένη του Συλλόγου Γονέων και με την υποστήριξη του βιβλιοπωλείου Πανίδης/Εύοσμος, των εκδόσεων Ψυχογιός,αλλά και του Δ/ντή κου Χρήστου Ταξίδι, παραβρέθηκα με την Ιζόλδη μου παρέα.
Η μέρα έκρυβε και μια χαρά,τη γιορτή της Ιζόλδης,η αγαπημένη μου γιόρτασε με τους μαθητές και τις μαθήτριες αλλά και τους γονείς την πρώτη ανατύπωσή της σε διάστημα δυο μηνών από την  εμφάνισή της.
Το απόγευμα μου ωστόσο γέμισε από ερωτήσεις αλλά και πολλά παιχνίδια λόγου και παρατήρησης με αφορμή το βιβλίο.

Νιώθω όμορφα όταν βλέπω τηλεόραση,είμαι μαγεμένη,θυμώνω όταν μου το απαγορεύουν ,θέλω να εκδικηθώ όταν μου την στερούν...Αλλά και"δεν βλέπω πολύ μόνο Σαββατοκύριακο και μόνο παιδικά,είπαν τα παιδιά και η Ιζόλδη ήταν εκεί να ακούει και ποιος ξέρει ίσως να την πείσατε και να ξεκολλήσει από το κουτί.
Και εμείς γράφουμε πήραμε μέρος και σε διαγωνισμό,
μου λένε και η Ιζόλδη ξεκολλά προς στιγμή από το κουτί.
Σας ευχαριστώ που με υποδεχτήκατε στο άψογο και πανέμορφο σχολείο σας.
Ευχαριστώ το Σύλλογο Γονέων για την πρόσκληση και την δυναμική παρουσία του, τον Δ/ντή  κο Χρήστο Ταξίδι για την υποστήριξη και το Βιβλιοπωλείο Πανίδης για την ζεστή και άψογη προετοιμασία.
Με τον Δ/ντή κο Ταξίδι.
Ευχαριστώ από καρδιάς τα παιδιά αλλά και τους γονείς και εύχομαι οι λογοτεχνικές συναντήσεις να είναι συχνά στις επιλογές τους,και όπως εσείς είπατε:
Περάσαμε τόσο διαφορετικά όμορφα και το απολαύσαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου