Τρίτη 19 Μαΐου 2015

3ο Νηπιαγωγείο Θέρμης μια καταπληκτική γιορτή βιβλίου!

Και μόλις τώρα, απόγευμα 19/5/2015, ολοκλήρωσα το ταξίδι της λογοτεχνίας στα σχολεία.
Όλα ξεκίνησαν τον Οκτώβριο 2014-σχολεία-βιβλιοπωλεία-χωριά πόλεις-νομοί- χώρες- και μόλις τώρα ολοκληρώθηκε, 19 Μαίου 2015 το φιλαναγνωστικό ταξίδι μου, στο 3ο Νηπιαγωγείο Θέρμης με τη μοναδική,ζωντανή,συγκινητική και άψογα οραγανωμένη εκδήλωση από όλες τις νηπιαγωγούς και τα 41 νήπια,αλλά και την παρουσία όλων των γονέων.


Υπέροχες ζωγραφιές με αφορμή τα βιβλία μου Με λένε Πρόμις,Η Οικογένεια, Τα γυαλάκια της Μαλένας των εκδόσεων Ψυχογιός, αλλά και μοναδικές ερωτήσεις από μικρές ομάδες νηπίων.
Πέρασα φανταστικά και η γλύκα στην ψυχή από όσα εισέπραξα δεν περιγράφεται. Η λογοτεχνία μας ένωσε και οι φωνές σας κουράγιο στην καθημερινότητά μας.

Με τις εκπαιδευτικούς


Ευχαριστώ τη Δ/ντρια Λιάκου Αναστασία από καρδιάς για την πρόσκληση και την οργάνωση,όπως και το εκπαιδευτικό προσωπικό.
Μπράβο στην εκπαιδευτικό κα Καρανικόλα Μαρία, αλλά και στην Μαργαρίτα Χάiδου και Λίζα Αβραμίδου για την φιλαναγνωστική συστηματική ενασχόληση και για όσα επέτυχαν μαζί με τις όμάδες τους.
Ευχαριστώ το Σύλλογο Γονέων και όλες τις μανούλες. Συνεχίστε και θα είμαι κοντά σας.

Με το Σύλλογο Γονέων.

Κλείνω τον φετινό κύκλο και αισθάνομαι τυχερή και ευλογημένη για όσες και όσους γνώρισα,ένιωσα άκουσα.
Σας ευχαριστώ όλες/όλους σε κάθε τόπο που βρέθηκα .Και σε όσους δεν κατάφερα να βρεθώ, και είστε πολλοί,από του χρόνου.


Και τώρα ετοιμαζόμαστε για Ηράκλειο με την φιλαναγνωστική ημερίδα που διοργανώνει η Σχολική Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής κα Ελευθερία Σιμιτζή Δέλλα, σε 200 νηπιαγωγούς, αλλά μέχρι 16 Ιουνίου 2015 έχουμε καιρό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου