Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Ήταν όμορφα στο Δημ.Σχολείο Μικροκάμπου Κιλκίς

Και φυσικά και στα μικρά σχολεία οι στιγμές είναι μοναδικές,όπως στο 3/θέσιο Δημ.Μικροκάμπου-Κιλκίς,με τους 45 μαθητές και μαθήτριες,τα νήπια με τη Νηπιαγωγό τους από το 1/θέσιο Νηπιαγωγείο, και κάποιους από τους γονείς τους βρεθήκαμε, με αφορμή το πρόγραμμα Λάτση που αφορά την Διαφορετικότητα.

Ευχαριστώ την εκπαιδευτικό-φίλη μου και συμπατριώτισσα Δήμητρα Καρακίδου για την πρόσκληση και προετοιμασία,τον επίσης συντοπίτη μου, Δ/ντη Παπαδόπουλο Δαμιανό και τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου/Νηπιαγωγείου για την άψογη προετοιμασία,την  προσφορά και την όμορφη διοργάνωση.
Μπράβο για το σπουδαίο έργο σας.
Ευχαριστώ τον Δ/ντή Εκπαίδευσης Κιλκίς, Κώστα Ραμπίδη,τον αγαπημένο μου φίλο,για την παρουσία του,όπως και το Βιβλιοπωλείο Σύμμετρο με την Συγγουρίδου Μαρία,από το Κιλκίς για την υποστήριξη της εκδήλωσης.

Καλή συνέχεια και καλή αντάμωση!

Και την Κυριακή 17/5/2015
με το Θεσσαλονικιό βιβλιοφάγο Κωνσταντίνο.
Και την Κυριακή 17/5/2015 ήταν μαι όμορφη συντροφιά στην εκδήλωση που διοργάνωσε το “adore», τo μηνιαίο περιοδικό που αγαπά τη γυναίκα, θέλοντας να τιμήσει και τη μητρική της υπόσταση, διοργανώνει μια μοναδική εκδήλωση με αφορμή τη γιορτή της μητέρας.Στις καταπράσινες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Hyatt Regency Thessaloniki παραβρέθηκα μαζί με πολλούς γονείς και παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου