Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Μια εξαιρετική γιορτή λογοτεχνίας από το Δημ.Σχολείο Πέλλας.

Δευτέρα 11/5/2015 και αργά το απόγευμα, παραβρέθηκα ύστερα από πρόσκληση του Δημοτικού Σχολείου Πέλλας, στην ιστορική Πέλλα και στο Πνευματικό Κέντρο με το πανέμορφο θέατρο.
Μια μοναδική γιορτή της λογοτεχνίας που διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία από την Κική Ιβανούδη και Μαριάννα Παγιανίδου, αλλά και την ενεργή και δραστήρια Δ/ντρια του Σχολείου Αναστασία Χάνου, όπως και όλων των εκπαιδευτικών.
Η μοναδική παρουσία, συμμετοχή, υπευθυνότητα των μαθητών/μαθητριών σε ότι παρουσίασαν ήταν ο καθρέφτης του Σχολείου, ενός Δημόσιου Σχολείου που δεν έχει να ζηλέψει από κάθε άποψη κανένα Ιδιωτικό ,αφού εργάζεται συστηματικά τόσο με την φιλαναγνωσία όσο και με πολλά ενδιαφέροντα προγράμματα. 

Συγκινημένη, χαρούμενη, αισιόδοξη από όσα στο τρίωρο έζησα στο κατάμεστο Θέατρο από μαθητές, μαθήτριες και όλους τους γονείς και φυσικά σύσσωμο το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.
Παιδιά μου, μου χαρίσατε ελπίδα, διάθεση να προχωρήσω και την βεβαιότητα πως η ποιότητα σας είναι υψηλή.


Αγαπητοί συνάδελφοι, εκπαιδευτικοί η δουλειά σας εξαιρετική σε όλα τα επίπεδα, κάτι που κάνει το Δημόσιο Σχολείο υπερήφανο.
Από καρδιάς ευχαριστώ την Κική Ιβανούδη και την Μαριάννα Παγιανίδου για όλα όσα μαζί με τους μαθητές/μαθήτριες ετοιμάσατε και πιστέψτε με ήταν υψηλής αισθητικής και αγάπης προς την Λογοτεχνία.


Ευχαριστώ από καρδιάς την Δ/ντρια κα Χάνου και όλες/όλους τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς για την ζωντανοί παρουσία τους.

Καλή αντάμωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου