Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Με την εκπνοή του Απρίλη, Δευτέρα 30/4/2012 στο 6ο Νηπιαγωγείο Πυλαίας και με το ξύπνημα του Μάη,2/5/2012, στο 1ο Δ.Σ Σίνδου Θεσσαλονίκης, με τα πανιά του ΕΚΕΒΙ.

Με την άφιξη μου στο 6ο Νηπιαγωγείο Πυλαίας η υποδοχή και το κέφι των παιδιών έντονη.Η πρόταση ήρθε τουλάχιστον πέντε μήνες πριν από την Δ/ντρια 
κ. Νατάσα Τζήκα, και για όλο αυτό το διάστημα μέσα στο πρόγραμμά τους είχαν εντάξει και την ανάγνωση βιβλίων μου με την προσέγγισή τους και με άλλες τεχνικές. Έτσι η συνεργασία μας ήταν πάρα πολύ όμορφη με τα παιδιά να ρωτούν και να αναρωτιούνται. Να συμμετέχουν στο πρόγραμμα φιλαναγνωσίας που τους είχα ετοιμάσει για το βιβλίο "Ο κρυμμένος θησαυρός της τσέπης" εκδ.Ψυχογιός.Μπράβο και στις τρεις εκπαιδευτικούς και χαίρομαι που στα Νηπιαγωγεία πάντα ήταν και είναι συτηματικά η Λογοτεχνία με στόχο την καλλιέργεια της φιλαναγνωσίας.
Από καρδιάς ευχαριστώ τους 50 μαθητές και μαθήτριες επίσης για το έργο τους και τη φιλοξενεία τους ευχαρστώ τις κυρίες Νατάσα,Αρίστη και Τασούλα.

 Και με τη χαραυγή του Μάη Τετάρτη 2/5/2012 επισκέφτηκα το 1ο Δ.Σ Σίνδου Θεσσαλονίκης, ύστερα από πρόσκληση της κ.Ζακαλκά Μακρίνας μέσα από το πρόγραμμα του ΕΚΕΒΙ.Οι ογδόντα μαθητές από τις δυο Γ΄και Δ΄τάξεις με περίμεναν με τάξη και ενδιαφέρον. Η εξαιρετική δουλειά και των τεσσάρων εκπαιδευτικών της κ.Μακρίνα,κ.Ντίνας,κ.Ρούλας και κ.Αλίκης, φάνηκε από τη στάση και τη συμμετοχή όλων των μαθητών.Πρωταγωνιστής από την πλευρά μου το βιβλίο και η δημιουργική γραφή "Δεν ντρέπομαι πια",Ψυχογιός.Το σχολείο με την υποστήριξη και του Δ/ντή κ.Τσιρίδη, δουλεύει συστηματικά για τη φιλαναγνωσία, μάλιστα διαθέτει και μια καταπληκτική βιβλιοθήκη με φιλαναγνωστική γωνιά.
Μπράβο,μπράβο μπράβο! στα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς.Σας ευχαριστώ και ελπίζω να αναταμώσουμε με την πρώτη ευκαιρία.

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ Κ. ΑΡΤΖΑΝΙΔΟΥ, Η ΜΕΡΑ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ, ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Γ ΚΑΙ Δ ΤΑΞΗΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΑΣ " ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΙΑ" ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΓΡΑΦΗ (ΥΓ: ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ, ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ )
    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
    ΜΩΥΣΗΣ ΤΣΙΡΙΔΗΣ, ΜΑΚΡΙΝΑ ΖΑΚΑΛΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή