Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Από τα Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου στο βιβλιοπωλείο "Βίβλος".

Στα εκπαιδευτήρια Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου,στην Παλλήνη Παρασκευή 18/1/2013, πρωί ανταμώσαμε με τους μαθητές που με περίμεναν.
Με τους εβδομήντα πέντε μαθητές Στ΄τάξης, μιλήσαμε για το, "στο μισό του ουρανού",εκδ.Βιβλιόφωνο που είχαν διαβάσει και με ερωτήσεις που δεν ήταν εύκολες.
Σχολείο που διαβάζει συστηματικά λογοτεχνία,με πολλές δράσεις και πολλούς καλεσμένους,δημιουργεί ποιό απαιτητικούς αναγνώστες με άποψη και απαιτήσεις.Αυτό ένιωσα από όλα τα παιδιά με τα αμέτρητα "Γιατί" και τα δύσκολα "πως'.
Μεσημέριασε και λίγο πριν τις 2.30μ.μ, ήρθαν και οι απόψεις τους για το βιβλίο,ωστόσο μια θα μοιραστώ μαζί σας:
"Το μισό του ουρανού μου άρεσε γιατί είχε πάθος,αγάπη,φιλία και κάτι σκοτεινό που σε οδηγούσε μετά στη ζωή",είπε ο Μιχάλης.
Ευχαριστώ τα εκπαιδευτήρια,τον Διευθυντή κ.Ηλιόπουλο,για την πρόσκληση,τους εκπαιδευτικούς για την ενασχόληση τους με το βιβλίο και την υπεύθυνη βιβλιοθήκης κ.Ηρώ.
Από καρδιάς όλους τους μαθητές και όλες τις μαθήτριες για την σπουδαία μέρα που μοιραστήκαμε.
Και από την Παλλήνη στα Άνω Λιόσα η μέρα συνεχίστηκε.Παρέα μου, μέχρι να φτάσει η ώρα της συνάντησης με μια άλλη ομάδα, η Κατερίνα,εκπαιδευτικός, σύζυγος του βιβλιοπώλη,αλλά και μέλος της Λέσχης... 
Βραδάκι φτάσαμε στο βιβλιοπωλείο "Βίβλος",στα Άνω Λιόσια,με τον ιδιοκτήτη κ.Βαγγέλη να μας περιμένει, αλλά και μια όμορφη παρέα,την ομάδα της Λέσχης Ανάγνωσης.
Αφορμή το "Γκασταρμπάιτερ η οδυνηρή φυγή",Manus Scripta,που είχαν διαβάσει.Η συζήτηση με τα πολλά ερωτήματα τους προκάλεσαν κάποιους από τους ήρωές και προς στιγμή έγιναν το επίκεντρο του διαλόγου.Άκουσα πολλά για τα δυνατά αλλά και τα αδύναμα σημεία του βιβλίου.Σας ευχαριστώ όλες και όλους που μοιραστήκατε τα όσα το βιβλίο σας προκάλεσε και για άλλα που θα θέλατε επιπλέον να ζήσετε.Ευχαριστώ πολύ τον συντονιστή σας Β.Ηλιόπουλο, για την πρόσκληση του.


1 σχόλιο:

  1. Usually, you find it within the settings of the slot sport or within the 'assist' section. Video slots function the identical method as regular machines, but they've a video picture rather than actual rotating reels. When these games first came out, gamers have been very distrustful of them; without the spinning reels, it appeared like the games have been rigged. Even though the reels and handles in modern machines are 솔카지노 fully irrelevant to the result result} of the game, producers usually embody them just to give gamers the phantasm of management. When you hit the slot machines in a on line casino, you'll have dozens of gaming choices.

    ΑπάντησηΔιαγραφή