Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Δυο τελευταία σχολεία και άλλες δυο μέρες πριν αναχωρήσω από τη Λευκωσία!

Νωρίς το πρωί,8.20 π.μ, για την ακρίβεια μας περίμεναν στο Δημ.Σχ.Μακεδονίτισσας.

Δυο μεγάλες ομάδες, των 125 παιδιών η καθε μιά,σε δυο διαφορετικές χρονικές στιγμές,ήταν εκεί για να παρατηρήσουν,να εκφραστούν,να μαντέψουν μέσω του ψηφιακού φακέλου και στη συνέχεια μέσω της ανάγνωσης του βιβλίου, "Ο κρυμμένος θησαυρός της τσέπης "να υποθέσουν και να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις.Υπέροχες στιγμές με υπέροχα παιδιά.
Ευχαριστώ τη Δ/ντρια κ.Έλενα για την υποδοχή και όλους τους εκπαιδευτικούς για την συνεργασία μας.Από καρδιάς,ευχαριστώ, όλα τα παιδιά για τη ζεστασιά τους και τις ωραίες κουβέντες που κάναμε!
Αμέσως μετά αναχωρήσαμε για την εξοχή.Κάποια χιλιόμετρα μακριά από τη Λευκωσία και στο χωριό Εργατών, με περίμενε όλο το Δημ.Σχ.Εργατών. Ωραίες κουβέντες, πολλά ερωτήματα μας έφεραν κοντά,αλλά εκεί που το ακροατήριο, των 120 μαθητών/μαθητριών,ηρέμησε απόλυτα ήταν όταν διάβασα την ιστορία του Γαβριλάκη.Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για την υπομονή και την υποδοχή τους.Την υποδιευθύντρια του Σχολείου και όλες τις εκπαιδευτικούς.

Αν βρεθείτε Λευκωσία πηγαίνετε στην ταβέρνα του
Πάμπου!!!
Αργά το απόγευμα μια έκπληξη με περίμενε στη Λευκωσία.Ο εκδότης μου από το "Γκασταρμπάιτερ η οδυνηρή φυγή"Manus Scropta,Σωτήρης Χριστοδούλου,με επισκέφτηκε από την Πάφο.
Σε ευχαριστώ Σωτήρη, για το χρόνο σου,αλλά και για το υπέροχο βιβλίο που κάναμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου